Legyél a konyha ördöge.

Akár egy nagy bulit tartasz, vagy csak pár barát ugrik át, esetleg a csajodat szeretnéd kényeztetni, a Men’s Health ajánlataival körülményektől függetlenül osztatlan sikert érhetsz el.

Egyszerűen csavarj össze sajt és valamilyen füstölt sonka vagy hússzeleteket, locsolt meg valamilyen szósszal, például guacamoléval, és szúrd őket fogpiszkálóra.

Vegyél egy üveg marinált articsóka fejet, marinált olívabogyót és grillezz meg valamilyen paprikát, Rendezd a falatokat szépen egy tálra valódi parmezán darabokkal, és vékonyra szeletelt minőségi sonkával.

Rakj kecskesajtot muffin sütőformákba, vagy más kisméretű sütő tálkákba. Rakj hozzá fokhagymát, friss fűszernövényeket, locsold meg egy kis olívaolajjal, és jól borsozd is meg. Süsd addig, amíg a sajt el nem kezd buborékozni, és szervírozd friss, ropogós kenyérrel, vagy pirítóssal.

Tölts meg almapaprikát bármilyen sajttal, vagy ha találsz kicsi golyó mozzarellával.

Szúrj fel bambusz húsnyársakra görögdinnye kockákat, koktélparadicsomot, mozzarellát és bazsalikom leveleket.  Ennyi az egész!

Hámozz meg egy mangót, és vágj belőle csillagformát. Nagyszerűen passzol hozzá a friss lime lé és a chili, locsold, illetve szórd meg velük.

A dinnye, főleg a sárgadinnye nagyon jól megy a minőségi olasz sonkához, tálald fel őket együtt!

Teríts le vékony szelet sonkákat, például prosciutto-t.  Keverj össze aprított olívabogyót és aszalt paradicsomot, majd rakj minden sonkaszeletre ebből egy kanállal. Csavard, mintha burrito lenne!

.

Hozzávalók:
  • 30 dkg trappista sajt
  • A töltelékhez:
  • 20 dkg gépsonka
  • 4-5 keménytojás
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 doboz ömlesztett kockasajt
  • Elkészítés: A 30 dkg trappista sajtot forró vízbe teszem, hogy meglágyuljon, majd a vízből kiveszem, alufólián kisodrom, és megtöltöm.A töltelékhez a sonkát ledarálom, a 4-5 keményre főtt tojást felaprítom, az ömlesztett sajtot hozzákeverem, beleteszem az apróra vágott petrezselyemzöldet. Jól összekeverem, és a kisodort sajtra kenem, ezután feltekerem.